Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το κουτί των αναμνήσεων: Γιορτή Νηπιαγωγείου Χριστούγεννα 2012

Η γιορτή του νηπιαγωγείου φέτος ήταν αρκετά διαφορετική απο αυτή του παιδικού σταθμού. 

Περιλάμβανε ένα Χριστουγεννιάτικο θεατρικό απο το Παιχνιδαγωγείο στο οποίο συμμετείχαν και τα παιδιά: Η ιστορία (συνοπτικά) είχε ως εξής: ο Άγιος Βασίλης μαζί με 2 ξωτικά ετοιμάζοναι να υποδεχθούν την Πριγκίπισσα (ή Βασίλισσα θα σας γελάσω) του Χιονιού για να ετοιμάσουν τα δώρα για την Πρωτοχρονιά. Το ένα ξωτικό όμως κατα λάθος κλειδώνει τον Άγιο Βασίλη στο πατάρι και παράλληλα βάζει το άλλο ξωτικό να κάνει όλες τις δουλειές. Εν τω μεταξύ η Πριγκίπισσα του Χιονιού φτάνει και μια και δεν βρίσκουν τον Αη Βασίλη το τεμπέλικο ξωτικό υποδέχεται εκείνο την πριγκίπισσα και αρχίζουν τις ετοιμασίες προς μεγάλη θλίψη του άλλου ξωτικού που είναι κρυφά ερωτευμένο με την πριγκίπισσα αλλα δεν θα την δεί μια και το πρώτο ξωτικό δεν τον φώναξε.

ΟΚ - το σενάριο δεν ήταν και το καλύτερο...

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τάρανδους, ταχυδρόμους και χιονούλες (περιττό να σας πώ πως εμείς ήμασταν μια χιονούλα). 


Και τo καταευχαριστήθηκαν!

Προς χάριν των αναμνήσεων  μου πάντως οφείλω να σημειώσω τα εξής:

1) Ο Άγιος Βασίλης ήταν πολύ λεπτός θα έλεγα σε σημείο να είναι μάλλον αστείος - και το οτι τον υποδυόταν μια γυναίκα δεν βοηθούσε ιδιάιτερα (μάλλον είναι σημείο της οικονομικής κρίσης)

2) Η πριγκίπισσα θα έλεγα πως ήταν ψιλο- παρτσακλό καθως φορούσε μια μώβ περούκα, μιλούσε με μια γελοία φωνή και δεν έπειθε καθόλου για πριγκίπισσα - δείτε και εσείς αν δεν με πιστεύετε:

Κατά τα άλλα καλή ήταν η παράσταση - μάλλον εγώ απλά μεγαλώνω και παραξενεύω...

Στην συνέχεια παιδιά και γονείς συζητήσαμε, γελάσαμε και γενικά περάσαμε πολύ όμορφα. Εν τω μεταξύ η κάθε μία μαμά είχε φτιάξει και απο κάτι και έτσι είχαμε και μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων στην διάθεσή μας!


Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου