Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Best (beach) Father of the Year 2012 ή αλλιώς: Η τρέλα δεν πάει στα βουνά (πάει στην Θάλασσα)

Και εκεί που λέτε φίλοι μου που καθόμασταν ανέμελοι στην παραλία ξαφνικά όλα τα δεδομένα μας άλλαξαν: γιατί αν νομίζετε πως αρκεί να πάτε απλά τα παιδιά σας στην παραλία, να τους βάλετε αντηλιακό και μπρατσάκια (if applicable στην ηλικία τους) είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Ο μπαμπάς αυτός στον οποίο αφιερώνω αυτό το post ανέβασε τον πήχη της γονικής προετοιμασίας/ προσοχής/ παράνοιας αμετάκλητα:

Φούσκωσε ο άνθρωπος ωραία - ωραία την πισίνα(!) του, την έβαλε σε περίοπτη θέση έτσι ώστε τα παιδιά του να έχουν θέα θάλασσα (αμ πώς), και έπειτα πήγε να μεταφέρει νερό απο την θάλασσα(!) στην πισίνα όπου καρτερικά περίμεναν τα βλαστάρια του να ολοκληρώσει το έργο του: 


Έπειτα άδειασε το θαλασσινό νερό στην πισίνα (για να μή νομίζετε πως υπερβάλλω δηλαδή), και...:



Mission Completed!



Τώρα τα παιδάκια του μπορούν να παίξουν ανέμελα στον παραθαλάσσιο ιδιωτικό τους (στενάχωρο) παράδεισο (λέμε τώρα) χωρίς να αναμειχθούν με εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Note: Πεθαίνω που το αγοράκι φοράει και γυαλιά για να κάνει καταδύσεις!

Και που να σφίξουν οι ζέστες λέω εγώ...

Αν είναι δυνατόν δηλαδη!

Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

2 σχόλια:

  1. Παράλογο;;;; Οπως έλεγε παλιά κι ο Λαζόπουλος!! Απίστευτο!!! Πραγματικά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό ενός γονιού που με παιδιά τέτοιας ηλικίας προτιμάει να τα έχει κλεισμένα μέσα σε μια πισίνα... δίπλα στην θάλασσα. Να έλεγα ότι το παιδάκι ήταν μηνών και ήθελε να το δροσίζει... αυτό το έχω δει και δεν μου φαίνεται κουλό αλλά αυτό παραπάει! Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να καθονται ετσι τα παιδακια τι θα εχουν τραβηξει!!! Τι θα δουμε ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή