Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

"Elf on the Self" - Το Γράμμα απο τον Αη Βασίλη


Σας αρέσει?


Επειδή μπορεί να δυσκολεύεστε να διαβάσετε το κείμενο στην παραπάνω εικόνα για να σας διευκολύνω να το αντιγράψετε ώστε να φτίαξετε το γράμμα της δικής σας οικογένειας), σας το παραθέτω παρακάτω:


Βόρειος Πόλος, 1η Δεκεμβρίου .....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...................!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συστήσουμε το ξωτικό που κρατάει αυτό το σημείωμα ως το Μαγικό ξωτικό που σας ανατέθηκε από τα κεντρικά γραφεία του Χωριού του Αη Βασίλη για την εορταστική περίοδο. Το όνομά του είναι ...........και το επίθετό του ............

Αυτό το Μαγικό ξωτικό θα παραμείνει στο σπίτι σας από τώρα και μέχρι την Παραμονή πρωτοχρονιάς, ώστε να παρακολουθεί την συμπεριφορά των δύο υπέροχων ............... σας - της ................. και της ..............

Κάθε βράδυ – όταν τα κορίτσια και εσείς θα κοιμάστε βαθιά – θα λέει μια μαγική λέξη που μόνο αυτό γνωρίζει και θα πετάει στη στιγμή πίσω στο Χωριό μας, στον Βόρειο Πόλο. Θα μας δίνει την αναφορά της ημέρας (που θα λέει αν τα κορίτσια ήταν καλά ή κακά) και θα γυρίζει πίσω πάντα πριν ξυπνήσετε.

Οι αναφορές από τον ...................... θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε αν τα κορίτσια ήταν καλά ή κακά παιδιά φέτος και αν θα πάρουν δώρο από εμένα, τον Αη Βασίλη.

Προσοχή: Απαγορεύεται να τον ακουμπούν οι άνθρωποι γιατί τότε οι μαγικές του δυνάμεις μειώνονται και μπορεί να δυσκολευτεί να γυρίσει στο Βόρειο Πόλο (ή να μη μπορεί να γυρίσει καθόλου!)

Επίσης ο ................έχει λάβει αυστηρές οδηγίες από εμένα, τον Άγιο Βασίλη, να ΜΗΝ μιλάει καθόλου στα παιδιά. Η ................. και η ...................... όμως μπορούν να του μιλούν όσο θέλουν και να είναι σίγουρες πως τους ακούει ΠΟΛΥ προσεχτικά. Επίσης όταν τον κοιτάζετε θα πρέπει να στέκεται ακίνητος. Του επιτρέπεται να κινείται μόνο τη νύχτα όταν κοιμάστε.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς – λίγο πριν κοιμηθείτε- θα πρέπει να τον βάλετε μέσα στο τζάκι ώστε να τον πάρει μαζί του ο Άγιος Βασίλης που θα περάσει να αφήσει τα δώρα για τα κορίτσια (αν  ήταν καλά παιδιά βέβαια). ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!!!

Θα ξαναδείτε τον  .....................πάλι του χρόνου, την 1η Δεκεμβρίου και κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου από φέτος και έπειτα.

Μετά τιμής


Με κίτρινο έχω υπογραμίσει τα σημεία που θα πρέπει να παρέμβετε ώστε να φτιάξετε το δικό σας γράμμα απο τον Αη Βασίλη.

Φαντάζομαι πως το όνομα της οικογένειάς σας και των παιδιών σας δεν σας μπερδεύει που το "κιτρίνισα".

Το όνομα του ξωτικού μας το "κιτρίνισα" γιατι ο καθένας μπορεί να δώσει το δικό του. Το δικό μας λέγεται ΜΑΡΑΝΤ απο τα αρχικά της ΜΑΡιάννας & της ΑΝΤριάνας. Το επιθετό του είναι ΤΖΟΙ (= χαρά) γιατι ήθελα να αντιπροσωπέυει τη χαρά των κοριτσιών όταν θα τον βλέπουν!

Αυτοσχεδιάστε και εσείς λοιπόν!!!!


Επίσης, οι φωτογραφίες που χρησιμποποίησα για την υπογραφή του Άη Βασίλη κτλ, είναι οι παρακάτω (κάντε δεξί κλίκ και σώστε ένα αντίγραφο):







Φιλιά
Μαμά Δέσποινα  

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ....εφτιαξα εν αυπεροχο γραμμα απο τον Αη Βασιλη ο οποιος επειδη δεν βρισκαμε το παιχνιδι της στην Ελλαδα της το εστειλε απο το Γερμανικο Άμαζον και μαζι με το ολο σφραγιδομάνι απο τα ταχυδρομεια θα δεσει τελεια και οι υπογραφες απο τον Santa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή